logo Landgoed Vinkenisse

Wonen op het landgoed

Landgoed Vinkenisse kent een rijke historie. De boerderij stamt uit 1912, maar de geschiedenis van het gebied gaat verder. Al in de zestiende eeuw bouwde men hier dijken, die nog steeds het landschap kenmerken. Ook de aanwezige hoogstamfruitbomen en de kreek zijn mooie, (natuur)historische plekken. Toch staat de tijd op het landgoed niet stil. Vinkenisse is een plek waar wordt geleefd en waar veel ruimte voor ontplooiing is!

Als beheerder van het landgoed staan wij open voor nieuwe ontwikkelingen. Activiteiten op het landgoed worden van harte aangemoedigd. Bijvoorbeeld als u plannen heeft voor een weelderige moestuin, is daarvoor alle gelegenheid. Verder zijn in de toekomst additionele woonvormen denkbaar in het bos, wellicht ook voor andere doelgroepen.

Wij gaan ervan uit dat bewoners zo lang en zo veel mogelijk zelfstandig willen zijn. De boerderij is hierop ingericht met bijvoorbeeld een lift en rolstoeltoegankelijke vertrekken. Met elkaar draagt u grootdeels zelf zorg voor onderhoud van de woning en de tuin. Om een harmonieus huishouden te bereiken, proberen wij de groep zo evenwichtig mogelijk samen te stellen. Daarbij letten wij ook op een gemeenschappelijke (christelijke) levensvisie.  • Gerestaureerde villa
  • Landelijke ligging
  • Rolstoel toegankelijk
  • Lift aanwezig

Wilt u meer weten over het landgoed? Lees dan de uitgebreide historische feiten.